Ιδέες για ένα μοντέρνο και καλαίσθητο γραφείο στο σπίτι!

Το γραφείο της μητέρας που εργάζεται στο σπίτι είναι ένας χώρος που πρέπει να διαμορφωθεί κατάλληλα έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες της εργασίας της και παράλληλα να λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία της και να τονώνει τη δημιουργικότητά της. Το δύσκολο στην περίπτωση της εργασίας από το σπίτι είναι ότι δεν υπάρχει πάντα ο κατάλληλος χώρος ή ακόμα και η οικονομική δυνατότητα για ιδαίτερο χώρο στον οποίο θα εργάζεται αποκλειστικά η μητέρα, εξοπλισμένο με επαγγελματικά είδη γραφείου. Ακόμα και αν στριμώχνεστε σε μια γωνιά στην κρεβατοκάμαρα, υπάρχουν τρόποι να δώσετε στο γραφείο σας το προσωπικό σας στυλ και να επιλέξετε κάποια είδη οργάνωσης που διευκολύνουν τη δουλειά σας χωρίς να ξοδευτείτε ιδιαίτερα. Ακολουθούν μερικές ιδέες από το ιστολόγιο Rdec0 οι οποίες ελπίζουμε να σας δώσουν έμπνευση για να βελτιώσετε τον εργασιακό σας χώρο στο σπίτι.
Το παλιό εφηβικό γραφείο που ήταν παρατημένο στην αποθήκη …
… μπορεί να γίνει κάπως έτσι!!!
Γραφείο κατάλληλο για ραπτική και κάθε είδους χειροτεχνία!
Μοντέρνο και κεφάτο σε αποχρώσεις καφέ και μπλε!
Ρομαντικό σε βυσσινιές αποχρώσεις
………………………………………………………………………..
Οι φωτογραφίες αναδημοσιεύονται με ευγενική άδεια από το blog Rdeco – Interior Design Projects.

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:




Posted in Συμβουλές, οδηγοί
Tags: , , , ,
2 σχόλια στα “Ιδέες για ένα μοντέρνο και καλαίσθητο γραφείο στο σπίτι!
  1. Rdekko says:

    Να που είμαι το πρώτο σχόλιο. Μπράβο για το κείμενο, πολύ καλές επιλογές φωτογραφιών και πολύ καλές προτάσεις. Θα ήθελα και εγώ να είχα ένα δωμάτιο ραπτικής μπας και μάθω να ρίχνω καμιά βελονιά. Να πω μόνο πως θα μου άρεσαν μεγαλύτερες οι φωτογραφίες. Keep on mama.

  2. Διόνα says:

    Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και για το υλικό Rdekko, ειδικά η ιδέα με τη μεταμόρφωση του παλιού επίπλου είναι εκπληκτική!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>