Είμαι μια WAHM και με απέλυσαν!

Φυσικά και μπορείτε να βρεθείτε σε αυτή τη θέση όπως και οποιοσδήποτε εργαζόμενος! Ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση, οι εργαζόμενες μητέρες είναι από τα πρώτα “θύματα” των περικοπών. Μεταξύ αστείου και σοβαρού, δείτε πώς μια απόλυση είναι λιγότερο οδυνηρή ειδικά για την περίπτωση WAHM:

  • Δεν αλλάζει ο χώρος εργασίας και έτσι δεν πρέπει να πακετάρετε τα πράγματά σας σε κούτες και να κάνετε backup από τον υπολογιστή του γραφείου!
  • Δεν αλλάζετε το τελετουργικό του πρωινού καφέ!
  • Δεν αλλάζει το dress code, μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε παντόφλες και φόρμες για όσο θέλετε!
  • Τα παιδιά σας κάνουν τρελή χαρά με τον υπολογιστή γιατί μπορούν να βλέπουν περισσότερο Bolek και Lolek και να παίζουν TuxPaint με τις ώρες.
  • Θα μπορέσετε επιτέλους να τακτοποιήσετε αυτή τη στοίβα με τα ρούχα που μοιάζει με τον πύργο της Πίζας μέχρι να ξαναβρείτε εργοδότη.
  • Αν εργαζόσασταν στο σπίτι με μερική απασχόληση, έχετε ήδη προσγειώσει τα οικονομικά σας και δεν πέφτετε από τα σύννεφα.

Για να μιλήσουμε και πιο σοβαρά, καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο για ηλεκτρονική έρευνα και αναζήτηση νέων πελατών ή εργοδοτών που ενδιαφέρονται για συνεργασία εξ αποστάσεως. Σκεφτείτε ότι ως WAHM εξακολουθείτε να συγκεντρώνετε πλεονεκτήματα ως συνεργάτιδα, λόγω του ήδη υπάρχοντος προσωπικού γραφείου σας και της ελευθερίας των ωρών εργασίας.

Φωτογραφία από εδώ.

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Απόψεις
Tags: , ,
0 σχόλια στα “Είμαι μια WAHM και με απέλυσαν!
1 Pings/Trackbacks για "Είμαι μια WAHM και με απέλυσαν!"
  1. […] ανάρτηση Είμαι μια WAHM και με απέλυσαν! είχαμε αναφερθεί, προσπαθώντας να δώσουμε στην […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>