Ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο!

«Αν θα μπορούσα να επιστρέψω στην προ-παιδιών εποχή, τι θα συμβούλευα τον εαυτό μου;»

Η πρόσκληση στους γονείς να απαντήσουν στο ερώτημα ξεκίνησε πριν λίγο καιρό στο Aspa Online με σκοπό να δημιουργηθεί ένα ελληνικό βίντεο εμπνευσμένο από το αντίστοιχο Reflections on Motherhood. Οι φωτογραφίες και οι απαντήσεις όλων των γονιών που συμμετέχουν είναι γεμάτες αγάπη, τρυφερότητα και πολύ χιούμορ.

Καθώς το παρακολουθούσαμε ξεχωρίσαμε τη Μαίρη, μια μαμά που έχει να μας προτείνει το εξής: «Δούλεψε από το σπίτι! Τα παιδιά σε χρειάζονται!»

Δεν μπορούσαμε, λοιπόν, παρά να κάναμε μια μικρή ξεχωριστή αναφορά στη δική της απάντηση από αυτό εδώ το μπλογκ. Απολαύστε το βίντεο με τις συμβουλές των γονιών προς τον προ παιδιών εαυτό τους, είναι όλες μοναδικές!

Πίσω στην προ παιδιών εποχή from Aspa Online on Vimeo.

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Αταξινόμητα
Tags: , , ,
2 σχόλια στα “Ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο!
 1. MM says:

  Είμαι η Μαίρη που σχολιάσατε αναφορικά με το βίντεο από το Blog Aspa Online.

  Ευχαριστώ πολύ για την αναφορά που μου κάνετε η οποία ήταν η αφορμή να γνωρίσω το WAHM.

  Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά σας και επειδή θα ήθελα πολύ να κάνω κάτι από το σπίτι μου ως εργασία, κάτι προσπαθώ να δρομολογήσω. Όταν τα καταφέρω θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερώσω.

  Και πάλι ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε ότι κάνετε.

 2. Διόνα says:

  Γεια σου, Μαίρη.

  Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τα καλά λόγια. Σου ευχόμαστε καλή αρχή ως μαμά WAHM και θα περιμένουμε να μάθουμε νέα σου από το νέο σου εγχείρημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>