Είμαι μαμά μπλόγκερ αλλά δεν έχω χρόνο για το μπλογκ μου!

Η ημέρα με τα παιδιά είναι πάντα γεμάτη ερεθίσματα και αφορμές για πολύ ωραίες αναρτήσεις. Τα παιδιά είναι ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και δίπλα τους μαθαίνουμε πολλά για εκείνα και για εμάς. Πολλοί γονείς και συγκεκριμένα μητέρες, έχουν δημιουργήσει μπλογκ στα οποία αναρτούν τις περιπέτειες των τέκνων τους και τα δικά τους αισθήματα και εμπειρίες. Αλλά ενώ μπορεί στη διάρκεια της ημέρας να είμαστε γεμάτες ιδέες για να γράψουμε το ένα ή να δημοσιεύσουμε το άλλο, όταν έρθει το βράδυ και η πλάση ησυχάσει, δεν υπάρχει πια κουράγιο ούτε για να πληκτρολογήσουμε δυο λέξεις.

Αυτό φαίνεται πως προβληματίζει και την Daphne Brogdon, μια μαμά δύο παιδιών και μπλόγκερ στο ρεαλιστικό αυτό βίντεο, No time for mom blogging. Είναι ωραίο να έχουμε μπλογκ για τα παιδιά μας που μεγαλώνουν αλλά τελικά δεν έχουμε χρόνο για το μπλογκ μας επειδή μεγαλώνουμε τα παιδιά μας!

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Αταξινόμητα
Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>