Αλληλογραφία με το mammasworkathome

Το μπλογκ των μητέρων που εργάζονται από το σπίτι κοντεύει να συμπληρώσει τα δύο χρόνια. Στο διάστημα αυτό έχει αλλάξει όψη, έχει προσθέσει νέα θέματα και προβληματισμούς αλλά πάνω από όλα, έχει μεγαλώσει την παρέα των επισκεπτών του. Η επικοινωνία και η επαφή με τις επισκέπτριες και τους επισκέπτες του μπλογκ είναι για εμάς το μεγαλύτερο κίνητρο για να το εμπλουτίζουμε συνεχώς με ό,τι μπορεί να ενδιαφέρει μια μητέρα η οποία εργάζεται από το σπίτι ή σκέφτεται μελλοντικά να ξεκινήσει.

Προς διευκόλυνση και βελτίωση, λοιπόν, της επικοινωνίας μας διαθέτουμε στο mammasworkathome μια φόρμα αλληλογραφίας την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Τα πεδία που συμπληρώνετε είναι υποχρεωτικά για την αποστολή του e-mail σας και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για την απάντησή μας σε εσάς. Δεν χρειάζεται να συμπεριλαμβάνετε πληροφορίες όπως το προσωπικό σας τηλέφωνο ή κάτι ανάλογο, η επικοινωνία μαζί σας θα γίνει με e-mail. Θα προτείναμε επίσης να μην χρησιμοποιείτε για την επικοινωνία μας κάποιο λογαριασμό e-mail που ανήκει στην εταιρεία που ήδη εργάζεστε, υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε δύσκολη θέση με τον εργοδότη σας…

Πολλές φορές λαμβάνουμε αλληλογραφία στην οποία απαντάμε ομολογουμένως με καθυστέρηση. Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι διαβάζουμε οπωσδήποτε τα e-mail σας και θέση μας είναι να απαντάμε πάντα σε αυτά. Απλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Ο χρόνος που αφιερώνουμε στο μπλογκ μας δεν είναι πάντα ίδιος και εξαρτάται από όλα όσα φαντάζεστε ότι μπορεί να απασχολούν μια μητέρα εργαζόμενη στο σπίτι, από τον επαγγελματικό της φόρτο έως τις… σχολικές αργίες!

Γνωρίζουμε ότι πολλές μητέρες που επικοινωνούν μαζί μας έχουν οδηγηθεί στο μπλογκ μας ύστερα από διαδικτυακή αναζήτηση για εργασία στο σπίτι και συνεπώς δεν γνωρίζουν επακριβώς τη δομή και το περιεχόμενό του. Διευκρινίζουμε ότι το mammasworkathome δεν αποτελεί κόμβο ευρέσεως εργασίας ούτε αναλαμβάνει τέτοιον ρόλο. Δημιουργοί και διαχειρίστριες είναι δύο μητέρες που εργάζονται από το σπίτι τους σε διαφορετικά αντικείμενα και συνεργάζονται με σκοπό την ενημέρωση πάνω σε αυτόν τον τρόπο εργασίας. Μπορούμε να σας ενημερώνουμε για διάφορα θέματα και να προτείνουμε ιδέες βάσει εμπειρίας αλλά δεν είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε ούτε να υποδείξουμε συγκεκριμένη επαγγελματική αποκατάσταση.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την υποστήριξη που δείχνετε στο mammasworkathome!

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Πίνακας ανακοινώσεων
Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>