Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την εργασία στο σπίτι

Η εργασία από το σπίτι έχει ομολογουμένως κάποιες ιδιαιτερότητες και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που δημιουργήθηκε η σελίδα Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι, έχοντας στόχο να ενημερώσει το κοινό και ειδικότερα τις μητέρες για τα πλεονεκτήματα αλλά και τις απαιτήσεις της. Έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερα άρθρα σε θέματα όπως Εργασία στο σπίτι, τα υπέρ και τα κατά, Μορφές εργασίας από το σπίτι αλλά και το πολύ επίκαιρο Στης ακρίβειας τον καιρό … πώς να γίνω wahm; προσπαθώντας να προσεγγίσουμε το θέμα εργασία από το σπίτι κοινωνικά, οργανωτικά, εργασιακά αλλά και οικονομικά.
Διαβάσαμε πρόσφατα με πολύ ενδιαφέρον ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στη γυναικεία πύλη SheBlogs.eu με τίτλο “Θέλεις να εργαστείς από το σπίτι;”. Στο κείμενο του άρθρου η συγγραφέας δίνει κάποιες βασικές οδηγίες για εκείνους που επιθυμούν να εργαστούν από το σπίτι και μέσα στα άλλα τονίζει ότι πρέπει να βρει κανείς ένα αντικείμενο που να του ταιριάζει πραγματικά, φυσικά τα πράγματα δεν είναι ρόδινα, χρειάζεται αρκετή γραφειοκρατία και ανάλογα με το αντικείμενο της εργασίας, η συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι από απλά συμπληρωματική έως απαραίτητη. Παραθέτουμε ένα τμήμα που νομίζουμε ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον και που δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να το αναφέρουμε στο mammasworkathome:

Προτού ενδώσεις σε μια από τις εταιρείες εργασίας από το σπίτι που υπόσχονται αστρονομικά εισοδήματα, κότερα και μεγάλη σύνταξη, χωρίς να ζητούν κανένα απολύτως προσόν και χωρίς να σε ενημερώνουν από την αρχή τί ακριβώς θέλουν να κάνεις, κράτα μικρό καλάθι. Συνήθως πρέπει να πληρώσεις ένα ποσό ως entry fee για να λάβεις την πρώτη ενημέρωση και μετά να προσγειωθείς ανώμαλα καθώς συνήθως αφορούν προώθηση προϊόντων (αδυνατίσματος κυρίως) που δεν είναι τόσο αξιόπιστα ή με καθόλου ζήτηση και δη στην Ελλάδα.

Πολύ ενδιαφέρον είναι επίσης το θέμα του ηλεκτρονικού καταστήματος σε συνεργασία με εταιρείες drop shipping γιατί η υποχρεωτική μίσθωση αποθήκης για μια επιχείρηση είναι ένα θέμα δύσκολο και ιδιαίτερα δαπανηρό. Επισκεφθείτε την πύλη SheBlogs.eu και διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Συμβουλές, οδηγοί
Tags: , ,
0 σχόλια στα “Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την εργασία στο σπίτι
1 Pings/Trackbacks για "Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την εργασία στο σπίτι"
  1. […] δεν είναι έτοιμο το φαγητό; Μαμάααααα!!! Αν είστε μια μαμά WAHM, το σκηνικό γνωστό και “άκρως τρελό και […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>