Δημιουργική απασχόληση για παιδιά στις διακοπές!

Έρχονται και οι διακοπές του Πάσχα και τα παιδάκια μας θα είναι σπίτι περισσότερες ώρες. Βέβαια, με τον ανοιξιάτικο καιρό η πιο εύκολη λύση είναι να ξεχυθούμε μαζί τους στις παιδικές χαρές! Παρόλα αυτά, οι δραστηριότητες μέσα στο σπίτι είναι πάντα ένα ευχάριστο και δημιουργικό διάλειμμα, ιδιαίτερα για τις μητέρες που εργάζονται στο σπίτι.
Την Στέλλα την γνωρίζουμε οι περισσότεροι από την ομάδα του babywearing και το Αστεράκι slings. Πρόσφατα ανακαλύψαμε και το νέο της ιστολόγιο Πώς γίνεται…; στο οποίο μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και δραστηριότητες για μικρά παιδιά. Ξεχωρίσαμε ένα πολύχρωμο χειροποίητο πομ-πόμ και σας προτείνουμε να διαβάσετε την ανάρτηση: Πώς κρατάς ένα τετράχρονο απασχολημένο (φτιάχνουμε πομ πομ). Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα πασχαλινά κουλουράκια τα οποία μπορούν να πλάσουν οι μικροί μας σεφ, φορώντας μια ποδιά κατάλληλη για την περίσταση! Περιμένουμε και τις δικές σας ιδέες για να περάσουν τα παιδάκια μας δημιουργικές ώρες στις διακοπές. Στέλλα, σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα και σου ευχόμαστε να είσαι πάντα γεμάτη κέφι και δημιουργικότητα!

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Συμβουλές, οδηγοί
Tags: ,
Ένα σχόλιο στο “Δημιουργική απασχόληση για παιδιά στις διακοπές!
  1. sstamoul says:

    Σας ευχαριστώ πολύ για την αναφορά! Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη μαμάδες!
    Καλό Πάσχα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>