Ιδέες για ένα ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό γραφείο στο σπίτι


Ο καιρός έγινε επιτέλους ανοιξιάτικος και θα ζεστάνει ακόμα περισσότερο. Έτσι και εμείς είμαστε έτοιμες με μερικές μικρές ιδέες να δώσουμε ανοιξιάτικο αέρα στο γραφείο μιας WAHM!• Αν έχετε φορητό υπολογιστή, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Βάλτε μια καρέκλα και ένα τραπέζι στο μπαλκόνι σας ή κοντά σε ένα ανοικτό παράθυρο και μεταφέρετε για λίγο το μέσα έξω.

• Ακόμα καλύτερα, βάλτε τον φορητό υπολογιστή σας στην τσάντα και κατευθυνθείτε προς το πλησιέστερο καφέ που διαθέτει ελεύθερο wifi. Είναι πλέον πολλά τα καφέ που παρέχουν δωρεάν ασύρματο δίκτυο στους πελάτες τους και είναι πολύ πιθανόν να συναντήσετε και άλλους θαμώνες που συνδυάζουν εργασία και… χαρά.

• Αν έχετε επιτραπέζιο υπολογιστή που είναι δύσκολο να μεταφερθεί, κάνετε το ανάποδο. Φέρτε στον χώρο του γραφείου λίγες γλάστρες και δώστε πράσινο χρώμα στο δωμάτιο εργασίας.

• Βάλτε σε κορνίζα μια όμορφη φωτογραφία από τις διακοπές. Θα σας φτιάξει τη διάθεση.

• Πλαστικοποιήστε μια ζωγραφιά των παιδιών και χρησιμοποιήστε την για σουπλά όταν πίνετε τον καφέ σας ή τρώτε ένα σνακ εν ώρα εργασίας. Είναι ανθεκτικό καθώς μπορείτε να το καθαρίσετε εύκολα με ένα βρεγμένο πανί και φυσικά είναι ένα μοναδικής αξίας έργο από τα χέρια των μικρών σας που θα δώσει άλλον τόνο στο γραφείο σας.

• Χρησιμοποιήστε μικρές κεραμικές γλάστρες για δοχεία αποθήκευσης πάνω στο γραφείο. Μπορείτε να τοποθετήσετε μολύβια, στυλό, σωληνάρια κόλλας, ψαλίδια, μικρο-αντικείμενα για χειροποίητες κατασκευές, φορτιστές τηλεφώνου, μνήμες USB, τα κλειδιά σας ή ό,τι άλλο έχετε στον χώρο εργασίας σας.

• Ρίξτε πάνω στην καρέκλα του γραφείου ένα πολύχρωμο βαμβακερό ριχτάρι. Είναι ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο αλλά και ένα πιο δροσερό ύφασμα από εκείνο μιας τυπικής πολυθρόνας γραφείου. Τους ζεστούς μήνες θα φανεί χρήσιμο, πρακτικό και εύκολο στην καθαριότητα.

• Αλλάξτε πορτατίφ. Φέρτε μια επιτραπέζια λάμπα από άλλο σημείο του σπιτιού και βάλτε τη στη θέση της λάμπας γραφείου. Μια μικρή ανέξοδη αλλαγή!

• Αν έχετε ακόμα περισσότερη διάθεση για αλλαγές και αυτοσχέδια διακόσμηση, μπορείτε να αλλάξετε τη διαρρύθμιση των επίπλων ή να βάψετε έναν τοίχου του δωματίου που φιλοξενεί το γραφείο σας.

Σας ευχόμαστε μια όμορφη και χαρούμενη ανακαίνιση και φυσικά περιμένουμε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις!

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Συμβουλές, οδηγοί
Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>