Δωρεάν εξοπλισμός για το γραφείο σας στο σπίτι!

Στης ακρίβειας τον καιρό, ποιός έχει κέφι και χρήμα για να ανανεώσει το γραφείο του στο σπίτι; Νομίζετε πως οι συμβουλές διακόσμησης είναι περιττές για οικονομικούς λόγους και μόνο; Πρέπει να σας πούμε ότι κάνετε ένα μεγάλο λάθος διότι τα εργαλεία για να πετύχετε το στόχο σας μπορούν να βρεθούν ακόμα και … στα σκουπίδια. Η Λυδία στο ecofamily, γιατί όλοι μια οικογένεια είμαστε! μας δείχνει τον δρόμο καθώς η νέα καρέκλα του γραφείου της δεν κόστισε απολύτως τίποτα, χρειάστηκε μόνο παρατηρητικότητα και ένα χεράκι για να την φορτώσει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Αντιγράφουμε από το blog της Λυδίας:
Δεν είναι η πρώτη φορά που “ψωνίζω” από την ίδια “αλυσίδα”, (μια φίλη μου έλεγε ότι έχω φοβερό μάτι στα σκουπίδια) αλλά η αλήθεια είναι πως ενδόμυχα αντιμετωπίζω τους κάδους κάπως σαν τις δικές μου… “βιτρίνες”. Οδηγώ και το μάτι μου σκανάρει τους κάδους ασυναίσθητα. Μ’ αρέσει να βρίσκω χρήση σε κάτι που κάποιος άλλος δεν χρειάζεται κι όσον αφορά στα έπιπλα, ώρες ώρες είναι ν’ απορείς για το τι μπορεί να θεωρήσει κανείς άχρηστο.
Δεν θα σε κουράσω με συνδέσμους και στατιστικά για το τι πετάμε καθημερινά, το πόσες κοινότητες επιβιώνουν ψάχνοντας στα σκουπίδια είτε λόγω υπερβολικής φτώχειας είτε ακόμη και από άποψη (freegans). Όχι τίποτε άλλο, θα με πάρει κι εμένα η μπάλα… Απλά θέλω να “μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σου” για την καρεκλίτσα μου!
Επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων, εξοπλισμός και καλλωπισμός του γραφείου μας, όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Λυδία, ευχαριστούμε που μοιράστηκες την ανακάλυψή σου μαζί μας!
Το κείμενο και η φωτογραφία αναδημοσιεύονται μετά από άδεια.

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Αταξινόμητα
Tags: , , , ,
Ένα σχόλιο στο “Δωρεάν εξοπλισμός για το γραφείο σας στο σπίτι!
  1. Λυδία says:

    Παρακαλώ! Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε, είναι αλήθεια ότι δημοσιεύοντας το.. χόμπυ μου, είχα κάποιους δισταγμούς' τώρα νομίζω εξανεμίστηκαν!!.. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>