Οι mammasworkathome στο twitter

Η παρουσία μας στο Twitter μετράει αρκετούς μήνες και έχει πάρει πια διαστάσεις αγαπημένης συνήθειας! Ένα ακόμα μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο επιτρέπει την επικοινωνία των μελών του με μηνύματα το πολύ 140 χαρακτήρων, μετράει πολλούς χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο, χωρίς όμως να έχει την δημοτικότητα του γνωστού σε όλους μας facebook. Πολύ ρωτούν ακόμη και σήμερα “Τι παραπάνω μου προσφέρει; Γιατί να κάνω και εκεί λογαριασμό;”. Όπως αναφέρεται και στο πολύ διαφωτιστικό άρθρο Τι είναι το Twitter? – Το απόλυτο post… η όλη φιλοσοφία των Twitter μηνυμάτων είναι να μπορείς να μεταδόσεις στον άλλο μια κατάσταση που γίνεται ή που τρέχει τώρα“. Κάθε μήνυμα που ανεβάζει ένας χρήστης προβάλλεται άμεσα σε αυτούς που τον ακολουθούν (followers) και ο ίδιος χρήστης βλέπει στην οθόνη του twitter τα μηνύματα όλων όσων παρακολουθεί (following). Μπορούμε να συνδεθούμε με φίλους και συγγενείς, να σχολιάζουμε την επικαιρότητα αλλά και να ενημερώνουμε τους συνεργάτες ή τους πελάτες μας για ένα νέο άρθρο, μια παρεχόμενη υπηρεσία ή μια έκπτωση σε ένα εμπορικό προϊόν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε και στο άρθρο Twitter: Οδηγός για αρχάριους και όχι μόνο.

Ακόμα και αν δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στο Twitter, μπορείτε να παρακολουθείτε τα tweets των Μητέρων που εργάζονται από το Σπίτι από το μικρό παράθυρο που υπάρχει στην δεξιά στήλη της ιστοσελίδας μας. Αναμεταδίδουμε ενδιαφέροντα μηνύματα (τα αποκαλούμενα και tweets) από wahms του εξωτερικού, μικρά χρήσιμα και ενδιαφέροντα νέα καθώς και ενημερώσεις για νέα άρθρα μας.

Έχετε απορίες, έχετε συμβουλές για τη χρήση του twitter; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!


Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Πίνακας ανακοινώσεων
Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>