Ένα βραβείο για το Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι!

Η αγαπητή και μπλογκο-φίλη από παλιά Peekaboo, μας έκανε την τιμή να μας δώσει ένα βραβείο! Την ευχαριστούμε ολόθερμα για την υποστήριξή της και τα καλά λόγια και προχωράμε βάσει οδηγιών.

Πρώτον, επτά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για τις δημιουργούς αυτού εδώ του ιστοτόπου:

 1. Το Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι ξεκίνησε με αφορμή ένα σχόλιο της Καλλιόπης σε ένα ποστ στο προσωπικό ιστολόγιο της Διόνας.
 2. Η γνωριμία ήταν ηλεκτρονική για αρκετά χρόνια και ενώ διαχειρίζονταν από κοινού το Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι, μέχρι να γίνει από κοντά η πρώτη συνάντηση κορυφής.
 3. Η Καλλιόπη είναι του καφέ και η Διόνα του τσαγιού αλλά γεφυρώνουν το χάσμα με δύο μεγάλες κούπες χορταστική σοκολάτα.
 4. Μένουν και οι δύο στην Αττική.
 5. Η Καλλιόπη εργάζεται αργά το βράδυ και η Διόνα νωρίς το πρωί. Η ώρα στα e-mail που ανταλλάσσουν είναι πάντα έκπληξη και για τις δύο. «Μα ήσουν ξύπνια τέτοια ώρα;»
 6. Η Καλλιόπη είναι γκουρού της τεχνολογίας. Η Διόνα μετά βίας καταφέρνει να ανεβάσει ένα ποστάκι χωρίς να ζητήσει τεχνική υποστήριξη.
 7. Το Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι ξεκίνησε για μητέρες όπως λέει και το όνομά του και έχει πλέον τη χαρά να φιλοξενεί στο σάιτ του αλλά και στις κοινότητες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εργαζόμενους από το σπίτι ανεξαρτήτως φύλου ή γονεϊκής ιδιότητας, εργαζόμενους εκτός σπιτιού που σκέφτονται την εργασία στο σπίτι ή ενδιαφέρονται για τα νέα της, ειδικούς από διάφορους τομείς που δίνουν τις συμβουλές τους και φίλους εργαζόμενους από το σπίτι σε άλλες χώρες που μεταφέρουν τα νέα εκτός συνόρων.

Το βραβείο δίνουμε με τη σειρά μας σε όλους τους αναγνώστες που μας στηρίζουν και μας επισκέπτονται. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον σας!

Ακολουθούν οι κανόνες που εμείς αλλάξαμε λιγάκι.

 1. Προσθέτουμε το βραβείο στο ιστολόγιο
 2. Ευχαριστούμε το πρόσωπο που μας το χάρισε
 3. Αναφέρουμε 7 πράγματα σχετικά με τον εαυτό μας
 4. Αναφέρουμε τους κανόνες
 5. Χαρίζουμε το βραβείο σε ακόμα επτά ιστολόγια
 6. Ενημερώνουμε τα ιστολόγια με ένα σχόλιο για να μπορέσουν να το παραλάβουν

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Αταξινόμητα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>