Ψηφιακές γειτονιές. Γονείς bloggers μοιράζονται!

Τα νέα έχουν ήδη ταξιδέψει στο διαδίκτυο αλλά δεν κρατιόμαστε να τα φωνάξουμε κι εμείς. Το πρώτο συνέδριο για το blogging είναι εδώ! Η ομάδα «Μικροί Μεγάλοι» οργανώνει τις «Ψηφιακές Γειτονιές».

logo_sima_200

Έχετε ήδη ένα blog, θέλετε να ξεκινήσετε ένα blog, διαβάζετε blog; Οι «Ψηφιακές Γειτονιές» είναι μια μοναδική εκδήλωση που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του blogging μέσα από τους ειδικούς, βρίσκοντας απαντήσεις σε κάθε απορία.

Πού και πότε θα συμβούν όλα αυτά τα ωραία; Στον πολυχώρο The Hub Events, το Σάββατο 20 Απριλίου. Εκεί, λοιπόν, θα ακούσουμε ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το διαδίκτυο, την ηλεκτρονική επικοινωνία, τα blog, την πορεία και την εξέλιξή τους, τα εργαλεία που μας βοηθούν να τα δημιουργήσουμε και να τα αξιοποιήσουμε, τα social media και τον ρόλο τους, και όλα αυτά με έμφαση στη ματιά του γονιού!

Εδώ μπορείτε να κλείσετε τη θέση συμμετοχής σας. Οι Mammas Work At Home θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν!

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Πίνακας ανακοινώσεων
Tags:
0 σχόλια στα “Ψηφιακές γειτονιές. Γονείς bloggers μοιράζονται!
1 Pings/Trackbacks για "Ψηφιακές γειτονιές. Γονείς bloggers μοιράζονται!"
  1. […] και εργασία από το σπίτι: Ψηφιακές Γειτονιές: Γονείς bloggers μοιράζονται! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>