Άρθρο για τις διαδικτυακές απάτες και την εργασία από το σπίτι

Στην ιστοσελίδα S@fer-Ιnternet.Gr αναδημοσιεύεται στις 5/1/2014 ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο Προσοχή !!!! Οι απατεώνες του Ιντερνετ πληθαίνουν. Αν και η αρχική πηγή αναφέρεται στο 2012, το άρθρο είναι ιδιαίτερα επίκαιρο και χρήσιμο, στον καιρό της οικονομικής κρίσης όπου ο κόσμος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους να συμπληρώσει το εισόδημα του. Όπως αναφέρεται πολύ χαρακτηριστικά:

Οι περισσότερες θέσεις εργασίας-μαϊμού διαφημίζονται στο Διαδίκτυο με την ένδειξη «Εργασία από το σπίτι» (Work From Home) και βάζουν στο στόχαστρο κυρίως ανέργους, συνταξιούχους, αναπήρους, φοιτητές και άλλα άτομα που θέλουν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

Αν και το άρθρο αναφέρεται κυρίως σε περιπτώσεις υποκλοπής προσωπικών δεδομένων, είναι πολύ σημαντικό για τους χρήστες του διαδικτύου να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν ιστοσελίδες “μαϊμού” που υπόσχονται “λαγούς με πετραχήλια” και παχυλό διαδικτυακό εισόδημα “εύκολα και γρήγορα”. Το διαδίκτυο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την αναζήτηση εργασίας αλλά, όπως προτείνει και η ιστοσελίδα S@fer-Ιnternet.Gr, χρειάζεται “αλεξίσφαιρο”.

Photoxpress_3996566_640

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ:
Posted in Άρθρα για την εργασία από το σπίτι
Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>