Γνωριμία με την εργασία από το σπίτι, για μητέρες και όχι μόνο.

MammasWorkAtHome.eu
Blog

“Piece of Cake in a closet” ή αλλιώς “Η μαγική ντουλάπα”

Η γνωριμία μας με τη δημιουργό του Piece of Cake έγινε στο facebook και θαυμάσαμε τις νόστιμες μινιατούρες κοσμήματα που κατασκευάζει αλλά και την ανακαίνιση που έκανε στη θέση εργασίας της. Ανταποκρίθηκε άμεσα στο καλεσμά μας και θα μας πει δυο λόγια για το θέμα εργαστήριο χειροτεχνίας στο σπίτι. Στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε τον ανακαινισμένο χώρο εργασίας της Ίριδας οποίος βρίσκεται καλά κρυμμένος… σε μια ντουλάπα!

Δεν γνωρίζω τι γνώμη έχετε για τα ευρύχωρα δωμάτια γεμάτα μικροπράγματα που σε κάνουν να μισήσεις την ώρα που τα απέκτησες αφού δεν μπορείς ποτέ να βρεις αυτό που θες, εμένα πάντως με κουράζουν. Έτσι, μια μέρα αποφάσισα να δώσω στο εργαστήριό μου τη θέση που του αξίζει στον χώρο!

Είμαι η Ίρις, σχεδιάστρια και δημιουργός στο Piece of Cake, μια συλλογή από μινιατούρες γλυκά φτιαγμένα σε κοσμήματα και αξεσουάρ και σήμερα θα σας γράψω πώς χώρεσα το εργαστήριό μου μέσα σε μία ντουλάπα ελπίζοντας ότι θα σας δώσω ιδέες για να οργανώσετε κι εσείς τον χώρο σας!

εργαστήριο κοσμημάτων

Βήμα 1 : Αδειάστε τον πάγκο εργασίας σας και ξεχωρίστε ποια αντικείμενα σας χρειάζονται πραγματικά και θέλετε να κρατήσετε.

Βήμα 2 : Συγκεντρώστε οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος με λίγη φαντασία – από κουτιά μέχρι άδεια βαζάκια από μέλι και καφέ.

Βήμα 3 : Εκμεταλλευτείτε το ύψος! Μεγαλύτερα αντικείμενα όπως παλέτες και μεταλλικά κουβαδάκια μπορούν να γίνουν ράφια για τον τοίχο. Το αποτέλεσμα θα είναι καθαρή επιφάνεια εργασίας.

εργαστήριο κοσμημάτων στο σπίτι οργάνωση

Βήμα 4 : Οργανώστε τα πάντα σε κατηγορίες, θα βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που ψάχνετε κάθε φορά. Μαρκαδόροι, χάντρες, κορδέλες, χάρακες μπορεί να είναι μερικές από αυτές.

pieceofcake-5

Βήμα 5 : Τώρα που όλα είναι καθαρά και τακτοποιημένα, ώρα για διακόσμηση! Κρεμάστε αγαπημένες φωτογραφίες, καρτούλες με αφιερώσεις και ευχές και ο,τιδήποτε άλλο σας φτιάχνει τη διάθεση και σας εμπνέει να δημιουργήσετε.


Να θυμάστε ότι τα αντικείμενα δεν έχουν μόνο τη χρήση που τους δόθηκε όταν κατασκευάστηκαν. Με φαντασία και μεράκι μπορούμε να επαναχρησιμοποιήσουμε φαινομενικά άχρηστα αντικείμενα που υπάρχουν ήδη στον χώρο μας δίνοντάς του άλλη πνοή με την… υπογραφή μας! Καλές δημιουργίες!pieceofcake-logo-500

Previous Article

Παρουσιάστε τα θετικά της τηλεργασίας στον εργοδότη σας

Next Article

Επιμέλεια κειμένου από το σπίτι στο χωριό

You might be interested in …

Πώς να προετοιμάσεις το έδαφος για μια επιτυχημένη εταιρική τηλεδιάσκεψη

Ζούμε σε καιρούς πανδημίας όπου η τηλεργασία μάς έχει επιβληθεί, για το καλό μας. Θες δε θες, από το σπίτι σου εργάζεσαι και αναγκάζεσαι να βελτιώσεις τις ψηφιακές σου δεξιότητες και τα σχετιζόμενα με αυτές […]

Μοδάτο γραφείο στο σπίτι !

Δεν το ξέρατε ότι η εργασία από το σπίτι, εκτός από τα ομολογουμένως πολλά πλεονεκτήματά της, μπορεί να γίνει και σε ένα πολύ chic περιβάλλον; Ιδέες για ένα πολύ μοδάτο και λειτουργικό γραφείο στο σπίτι […]

Εργαστήριο κοσμημάτων σε σπίτι με οικογένεια; Μια επιχειρηματική πρόταση από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι χειροποίητες δημιουργίες είναι ένας ολοένα αναπτυσσόμενος κλάδος όποιο αντικείμενο και αν αφορούν. Από μικρές κατασκευές και διακοσμητικά αντικείμενα, μέχρι χρηστικά είδη και είδη ρουχισμού. Εμπορικά φαίνεται πως ανεβαίνουν στις προτιμήσεις των καταναλωτών για την […]

2 Comments

  1. τι όμορφο γραφειάκι, καλή επιλογή wahm! Συγχαρητήρια για το κέφι σου αν και η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι μάλλον η ίδια η δημιουργία.. Πάω να πάρω καφέ & κρουασάν (σε σκουλαρίκια);-)

Comments are closed.