Ποιοί είμαστε;

Τι σημαίνει WAHM;
Είναι τα αρχικά του αγγλικού όρου Work At Home Mom που έχει καθιερωθεί για να χαρακτηρίζει τις εργαζόμενες μητέρες που διατηρούν επαγγελματική δραστηριότητα με έδρα το σπίτι τους.

Ποιες είναι οι WAHM του mammasworkathome;
Είμαστε δύο κατ’ οίκον εργαζόμενες που γνωριστήκαμε διαδικτυκά και δημιουργήσαμε το σάιτ που μόλις ανοίξατε. Μια μαμά που αποφάσισε να εργαστεί από το σπίτι μετά από την απόκτηση των παιδιών της και μια μαμά που εργαζόταν στο σπίτι πριν ακόμα αποκτήσει παιδί, είναι οι δημιουργοί του ιστολογίου mammasworkathome.

Διόνα, γνωστή και ως mammaka. Η Διόνα είναι μεταφράστρια και εργαζόταν από το σπίτι πριν ακόμα γίνει μαμά. Όταν το γραφείο της μετατράπηκε σε παιδικό δωμάτιο, μετακόμισε τον υπολογιστή στο σαλόνι και αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της ως work-at-home-mom στο Διαδίκτυο.

Καλλιόπη, γνωστή και ως popelix. Η Καλλιόπη είναι μηχανικός υπολογιστών και έγινε blogger και μαμά, ενώ παράλληλα εργαζόταν στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών. Τώρα πια μετακόμισε το γραφείο της στο σπίτι και στόχος της είναι να βοηθήσει και άλλες μαμάδες να γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι WAHM.

Είμαι ήδη ή σκέφτομαι να γίνω μια μητέρα εργαζόμενη στο σπίτι. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τις μαμάδες του mammasworkathome;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα. Αν ξεκινάτε ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε την εργασία από το σπίτι και έχετε κάποια συγκεκριμένη απορία, θα προσπαθήσουμε να σας παραπέμψουμε σε κάποια ανάρτηση που ίσως βοηθήσει στο θέμα που σας απασχολεί ή θα δημοσιεύσουμε μελλοντικά ένα νέο άρθρο προσπαθώντας να σας δώσουμε προτάσεις. Δυστυχώς ο χρόνος μας είναι ιδιαίτερα περιορισμένος οπότε ζητάμε την κατανόησή σας.

Ενημερωθείτε για νέες αναρτήσεις εισάγοντας το email σας εδώ: