Γνωριμία με την εργασία από το σπίτι, για μητέρες και όχι μόνο.

MammasWorkAtHome.eu

Η πολιτική μας

Καλώς ήρθατε στο μπλογκ των μητέρων που εργάζονται από το σπίτι!

Οι αναρτήσεις που δημοσιεύονται δίνουν μια προσωπική και ενημερωτική ματιά στα θέματα που απασχολούν τις WAHM. Στο μπλογκ παρουσιάζεται αυτός ο τρόπος εργασίας μέσα από προσωπικές εμπειρίες και περιεχόμενο που υπάρχει στο Διαδίκτυο. Στα εξειδικευμένα θέματα και τις απορίες που μπορεί να προκύψουν, το μπλογκ δεν θα αντικαταστήσει τον φοροτεχνικό ή τον νομικό σας σύμβουλο ή οποιονδήποτε άλλο σύμβουλο εργασιακών ζητημάτων.Η δημοσίευση σχολίων που δεν έχουν άμεση σχέση με τις αναρτήσεις αλλά σκοπεύουν στην προσωπική επαφή, απλά προκαλούν σύγχυση στους υπόλοιπους αναγνώστες. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ και εμείς θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Επιπρόσθετα, η δημοσιοποίηση προσωπικών διευθύνσεων email στα σχόλιά σας, καλύτερα να αποφεύγεται για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Στο www.mammasworkathome.gr θα βρείτε συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες που προέκυψαν μετά από προσωπική έρευνα αλλά και την εμπειρία των συγγραφέων. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπεύθυνοι για το συνολικό περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων.

Για τη χρήση ή αναδημοσίευση των αναρτήσεων και των εικόνων, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας. Είναι χαρά μας να παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *