Γνωριμία με την εργασία από το σπίτι, για μητέρες και όχι μόνο.

MammasWorkAtHome.eu
Blog

Η πρώτη συνάντηση κορυφής!

photo via alykat

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησε το mammasworkathome.eu, βάλε και κάτι μήνες επιπλέον που διαβάζουμε η μία της άλλης το blog, τόσο καιρό διαρκεί η ψηφιακή γνωριμία μας με την αγαπητή Διόνα. Από το Σεπτέμβρη προσπαθούμε δειλά δειλά να βρεθούμε από κοντά, για έναν καφέ βρε παιδί μου, αλλά μια το ένα, μια το άλλο, αναβάλλαμε το ραντεβού. Ναι, καλά καταλάβατε, οι συντελεστές του mammasworkathome δεν είχαν μιλήσει ούτε από το τηλέφωνο μέχρι πρόσφατα! Την περασμένη Πέμπτη όμως τα καταφέραμε, μας έβαλε στην πρίζα και ένα τρίτο πρόσωπο (?) και έτσι βρεθήκαμε στην ταράτσα (ρούφ γκάρντεν παρακαλώ…) του Chocolat Royal στο Θησείο. Τα avatar και τα email έδωσαν τη θέση τους στην κουβέντα μαζί με ζεστό τσάι και σοκολάτα.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μετά από δύο χρόνια σχεδόν καθημερινής συνεργασίας, τα πράγματα θα λειτουργούσαν τόσο καλά για τις συγγραφείς του mammasworkathome. Άρθρα, σύνδεσμοι, δεκάδες email, απαντητικές επιστολές σε απορίες μαμάδων για την εργασία από το σπίτι, αλλαγές στην εμφάνιση του blog και πολλά άλλα, κυλούν ομαλά, αφήνοντας πάντα μια ευχάριστη αίσθηση επιτυχημένης ομαδικής δουλειάς. Η προσωπική επαφή κύλισε εξίσου όμορφα, με κουβεντούλα και σχέδια για την πορεία του mammasworkathome αλλά και άλλων προσωπικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η καλή συνεργασία συμπληρώνεται από μια κοινή οπτική σε θέματα εργασίας, οικογένειας και γονεϊκότητας και όλα μαζί χτίζουν σταδιακά μια σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας! Μήπως ακούγεται λίγο geek, φιλία-συνεργασία μέσω internet? Και όμως, η εικόνα που είχα σχηματίσει από τον πλούσιο και ζωντανό γραπτό λόγο της Διόνας στο mammaka.com είναι απόλυτα αληθινή! Χάρηκα πολύ για την γνωριμία μας Διόνα και αισθάνομαι πολύ τυχερή που δουλεύουμε μαζί σε τούτο το ιστολόγιο. Εύχομαι να συνεχίσουμε δυναμικά να ενημερώνουμε το ελληνικό κοινό για την εργασία από το σπίτι!

Previous Article

Μητέρες και εργασία, συζήτηση σε διαδικτυακό κανάλι

Next Article

Οδηγίες μαγειρικής για μαμάδες που εργάζονται στο σπίτι!

You might be interested in …

Ψηφιακές γειτονιές. Γονείς bloggers μοιράζονται!

Τα νέα έχουν ήδη ταξιδέψει στο διαδίκτυο αλλά δεν κρατιόμαστε να τα φωνάξουμε κι εμείς. Το πρώτο συνέδριο για το blogging είναι εδώ! Η ομάδα «Μικροί Μεγάλοι» οργανώνει τις «Ψηφιακές Γειτονιές». Έχετε ήδη ένα blog, […]

2 Comments

  1. Popelix-Καλλιόπη, η χαρά και η τύχη είναι δική μου!

    Εύχομαι να συνεχίζουμε πάντα έτσι, ηλεκτρονικά αλλά και από κοντά, να εμπλουτίζουμε το σάιτ μας με χαρά και δημιουργία.

    Καλή μας συνέχεια!!

Comments are closed.