Γνωριμία με την εργασία από το σπίτι, για μητέρες και όχι μόνο.

MammasWorkAtHome.eu
Blog

Άρθρο για τις διαδικτυακές απάτες και την εργασία από το σπίτι

Στην ιστοσελίδα S@fer-Ιnternet.Gr αναδημοσιεύεται στις 5/1/2014 ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο με τίτλο Προσοχή !!!! Οι απατεώνες του Ιντερνετ πληθαίνουν. Αν και η αρχική πηγή αναφέρεται στο 2012, το άρθρο είναι ιδιαίτερα επίκαιρο και χρήσιμο, στον καιρό της οικονομικής κρίσης όπου ο κόσμος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους να συμπληρώσει το εισόδημα του. Όπως αναφέρεται πολύ χαρακτηριστικά:

Οι περισσότερες θέσεις εργασίας-μαϊμού διαφημίζονται στο Διαδίκτυο με την ένδειξη «Εργασία από το σπίτι» (Work From Home) και βάζουν στο στόχαστρο κυρίως ανέργους, συνταξιούχους, αναπήρους, φοιτητές και άλλα άτομα που θέλουν να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

Αν και το άρθρο αναφέρεται κυρίως σε περιπτώσεις υποκλοπής προσωπικών δεδομένων, είναι πολύ σημαντικό για τους χρήστες του διαδικτύου να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν ιστοσελίδες “μαϊμού” που υπόσχονται “λαγούς με πετραχήλια” και παχυλό διαδικτυακό εισόδημα “εύκολα και γρήγορα”. Το διαδίκτυο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την αναζήτηση εργασίας αλλά, όπως προτείνει και η ιστοσελίδα S@fer-Ιnternet.Gr, χρειάζεται “αλεξίσφαιρο”.

Photoxpress_3996566_640

Previous Article

Εργασία από το σπίτι και στόχοι για τη νέα χρονιά!

Next Article

Τι μπορείτε να κερδίσετε διατηρώντας ένα επαγγελματικό μπλογκ

You might be interested in …

covid-19

Τηλεργασία σε καιρούς πανδημίας

Πριν από λίγα χρόνια, εμείς οι θιασώτες της εργασίας από το σπίτι, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η τηλεργασία θα ήταν ένα από τα επιβεβλημένα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, η πανδημία έφερε αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες, έστειλε εργαζόμενους στην ανεργία, στην αδράνεια αλλά και στην εργασία κατ’ οίκον, αναγκαστικά και όχι κατ’ επιλογή.

Τα σχολεία άνοιξαν!

Τα σχολεία ανοίγουν και οι μητέρες WAHM στρώνονται στην δουλειά!

Αργά αλλά σταθερά, αφήνουμε πίσω το καλοκαιράκι για να επανέλθουμε στους συνηθισμένους ρυθμούς. Πολλοί γονείς αναρωτιούνται “Μα τελικά πότε οι γονείς κάνουν διακοπές;” όταν ακόμα και στην παραλία ο “αγώνας” συνεχίζεται. Κάποιοι απαντούν “Μα όταν […]

Sad woman

Μαμά στο σπίτι … με το ζόρι!

H οικονομική κρίση είναι εδώ, μαζί με το μικρό της αδερφάκι την ανεργία. Τα πρώτα θύματα των περικοπών είναι οι γυναίκες και ιδιαίτερα οι νεαρές μητέρες. Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο Νέα μητέρα, εργαζόμενη, ψάχνει… «Αλλεπάλληλες […]